Toegang krijgen tot opgeslagen bestanden in een geheime kluis

Toegang krijgen tot opgeslagen bestanden in een geheime kluis

1. Open het hoofdvenster van het programma.
  2. Ga naar het gedeelte Privacy.
  3. In het blok Geheime kluis klikt u op de knop Ik heb al een geheime kluis.

Dit opent het venster Geheime kluis.

4. Klik op Ontgrendelen naast uw geheime kluis.
  5. Voer het wachtwoord in en klik op de knop Openen in Windows Verkenner.

De bestanden die worden bewaard in de geheime kluis verschijnen in een venster van de Verkenner. U kunt de bestanden naar behoefte bewerken of nieuwe bestanden toevoegen en de geheime kluis weer sluiten.

Het openen van een geheime kluis waarvan u de naam hebt gewijzigd, kan een fout veroorzaken. Om dit te voorkomen, raden we u aan de geheime kluis waarvan u de naam wilt wijzigen te openen, uw gegevens te extraheren en een nieuwe geheime kluis met deze gegevens te maken door deze een andere naam te geven.

Soms kan het openen van geheime kluizen die in andere Kaspersky-toepassingen zijn gemaakt, vereisen dat de geheime kluizen van het oude formaat naar het nieuwe formaat worden geconverteerd. Wanneer u een geheime kluis probeert te openen in de interface van het Kaspersky-programma, zal het Kaspersky-programma indien nodig conversie voorstellen.

De conversie van de geheime kluis naar de nieuwe structuur kan even duren en is afhankelijk van de grootte van de geheime kluis.

Als bij het verwijderen van het Kaspersky-programma in het venster Bewaar de volgende gegevens op deze computer voor hergebruik het selectievakje Instellingen van de programmawerking is uitgeschakeld en het selectievakje Geheime kluis is ingeschakeld, moet u de volgende keer dat u de huidige of toekomstige versie van het Kaspersky-programma installeert, de geheime kluizen handmatig toevoegen door te klikken op de link Ik heb al een geheime kluis in het venster Geheime kluis.